Persoonlijk maaltijdplan

Een leven vol POWER op jouw manier

Dat was weer zo’n veel te drukke dag. Jouw to-do lijst wordt er niet korter op en je had jezelf nog zo beloofd toch écht beter te focussen. Van meeting naar werkoverleg en tussendoor niet een sloot, maar een oceaan aan koffie om een beetje wakker te kunnen blijven.

Daarna met die andere 17 miljoen mensen in één trein proberen te passen, terwijl je alle WhatsApp’jes en Insta-posts van je vrienden aan het bijlezen bent. In je joggingsbroek plof je uitgeput op de bank met een halflauwe, vette hap die je nog snel onderweg op het station hebt gescoord.

Voor die bootcamp-les ben je nu toch echt te laat, dus je schenkt maar een wijntje (of twee) in en zegt tegen jezelf: “Morgen wordt écht een betere dag”.

Herken jij dit?

 • Achter je laptop eet jij je slappe bammetjes op terwijl je jaloers alle Buddha-chia-avocado-salad-bowls bewondert op Instagram.
 • Je zou willen dat je de power had om ’s avonds nog wél de deur uit te gaan voor die hardlooptraining.
 • Je gooit met pijn in je buik en je ogen dicht weer alle restjes uit de koelkast weg (omdat je verwacht dat het opeten van de beschimmelde broccoli ook weleens buikpijn kan gaan opleveren).
 • Van de ene collega hoor je dat ‘X’ gezond is van de andere buurvrouw hoor je dat ‘X’ de duivel is en jij ziet door de fruitbomen het superfood-bos niet meer.
 • Je hebt geen idee hoe je het voor elkaar moet krijgen om iedere dag te ontbijten als je jezelf voor de zoveelste keer weer nét te laat als een zombie uit bed takelt.
 • Balend als een stekker wanneer je je weer volledig hebt laten gaan bij die verjaardag gisteren met bitterballen én kaasjes én chips én chorizoworst oh ja en ook nog die taart aan het begin – terwijl je je zó had voorgenomen om ‘nee’ te zeggen tegen alles. Er zat geen stop op.
 • Je beseft je nét te laat dat je jouw rotgevoel op jouw dochter/vriendin/hubby gebotvierd hebt en hij/zij er niks aan kan doen dat jij momenteel worstelt met de knoop van die net te strakke broek door dat opgeblazen gevoel. Oeps.

Hoe zou het voor jou zijn om in korte tijd je dagelijks leven weer volledig onder controle te krijgen? Een fittere en bewustere versie van jezelf – van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Met een kop vol kennis, een berg aan maaltijdplanningen en (soms) een stukje chocola ga jij zelfverzekerd de toekomst tegemoet.

Gratis sessie inplannen

  Hoe zal het voor jou voelen als je:

  • Als een energie-bom de dag door vliegt;
  • Al je to do’s fluitend en vol focus aftikt;
  • Je weet hoe je één keer kookt voor meerdere dagen;
  • ’s Avonds aan je té lekkere homemade maaltje zit;

  én daarna gewoon nog zín hebt om je te gaan omkleden voor de yogales.

  Dat kan als je meedoet aan het traject ‘Een leven vol Power op jouw manier’!

  In 7 Skype sessies van een uur gaan we in 3 maanden tijd ervoor zorgen dat jij voortaan energie óver hebt en je weer goed voor jezelf zorgt. Geen rare quick-fixes met enge afvalproducten, maar gepersonaliseerde oplossingen voor de lange termijn.

  Na dit traject:

  • Weet je wat gezond is voor jóu en goed zal voelen voor jóuw lijf;
  • Kun je in een handomdraai een weekplanning & boodschappenlijst fixen; op een manier die bij jou en je leven past.
  • En ben je in staat om alle feestjes en borrels te overleven zonder schuldgevoel (en heus je hoeft niet voor de rest van je leven op alleen maar wortels te knagen).

  Aan het einde van het traject voel je je lichter. Letterlijk en figuurlijk. Je hebt misschien niet alleen een kledingmaat kleiner, ook ben je minder belastend voor het milieu doordat je carbon foodprint kleiner is geworden!

  Je ziet alles weer helder: je hebt een gevoel van overzicht, je flitst als een energiebom je dag door en je straalt zelfcontrole uit.

  Ik beloof je; het is niet moeilijk, en je gaat het volhouden. Omdat we het zo persoonlijk maken dat het past als een oude jas.

  Jouw eenmalige investering voor dit traject is:

  1077,-

  inclusief BTW

  Het is ook mogelijk om het bedrag in 3 termijnen te betalen

  Hoe is het om met Claudia te werken?

  Wanneer moet je vooral niet starten?

  • Als je verwacht dat er 1 wondermiddel bestaat;
  • Als je er stiekem van droomt om met de rest van Nederland om 17:30 uur in de supermarkt te moeten vechten om die laatste diepvriespizza in het schap;
  • Als je geen idee hebt wat je in godsnaam met die tijd moet doen die je straks over hebt;
  • Of als je dagelijks 100% volgens de Richtlijnen Goede Voeding eet & drinkt en je de laatste keer dat je gezondigd hebt niet eens kunt herinneren.
  custom-icon
  Ik kijk er naar uit om met je van start te gaan!

  Liefs, Claudia

  Eerst rustig aan beginnen en een maaltijdplanning op maat in één avond? Check dan nu alles over de workshop maaltijdplannen!