Claudia Vork avatar

Claudia Vork

Maaltijdplanner

Wat kun je met maaltijdplannen?

En wat levert een planning jou op?

Stel je voor…

Je hebt een vol leven; een leuke vriend(in), interessant werk waar je je ei in kwijt kunt, een af en toe chaotisch maar gaaf sociaal leven, kortom, je hebt het er maar druk mee 😉

Zo druk, dat je regelmatig energie tekort komt. In de supermarkt grijp je tóch naar de kant-en-klaarmaaltijden, al had je je nog zo voorgenomen vandaag vers te koken. Ook die zak snoep die in de aanbieding is, belandt stiekem in je winkelmand.

Eigenlijk ben je minder fit dan je eigenlijk zou willen zijn. In een ‘verstandige’ bui gooi je de restjes daarom vaak maar weg, maar daar voel je je dan ook weer schuldig over, want heel duurzaam is al dat weggooien natuurlijk niet.

Hoe zou het voor je zijn als je je niet meer schuldig of naar voelt over wat je eet, omdat je exact weet wat gezond voor jou is? Wat voor mij gezond is, hoeft dat voor jou namelijk helemaal niet te zijn!

Hoe zou het zijn als je weer bakken met energie hebt, zodat je ’s avonds niet meer uitgeput op de bank zit te Netflixen, maar nog meer dan genoeg energie hebt om iets leuks te gaan ondernemen?

En hoe mooi is het dan dat je – terwijl je goed voor jezelf zorgt – ook nog eens goed voor de aarde zorgt?

Persoonlijk

Je krijgt bij mij altijd een persoonlijke aanpak. Iedereen heeft namelijk wat anders nodig. Crash-diëten of algemene tips zijn niet op maat en werken daarom niet op de lange termijn. Samen bepalen we waar jíj wat aan hebt, waar jíj energieker van wordt en waardoor jíj beter voor jezelf zorgt op een manier die je ook volhoudt.

Praktisch

Niet iedereen is een sterrenkok of Pietje Planning. Maar makkelijke, snelle en gezonde maaltijden op tafel toveren zonder dat het úren kost of je grijze haren bezorgt, dat lukt jou ook, ook als je nu denkt dat je het niet kan! Als jij weet hoe je het op een snelle en makkelijke manier kunt maken die bij jou en jouw leven past, eet je iedere dag weer heerlijk en gezond.

Power

Ik gun het jou om energiek door de dag te knallen. Alles te kunnen doen wat je zou willen, zonder belemmeringen. Niet meer als een zombie de week óverleven, maar energie over hebben. Want als jij eet wat goed voor je is, je dag op de bij jou passende manier indeelt en bewegen op een leuke manier onderdeel van je leven maakt; dan ga je als een trein!

custom-icon
Dé 4 ingrediënten voor een goede maaltijdplanning

Ik heb alvast iets moois voor jou ontwikkeld, zodat je vandaag nog aan de slag kunt. Want we willen allemaal wel sneller, makkelijker en zonder onnodige moeite de maaltijd op tafel toveren, toch? Download hem hier (helemaal gratis).

Meer weten over het Persoonlijke Traject dat je kunt volgen bij Een Vorkje Meeprikken? Check hier alle informatie.

 

Ben je meer een groepsmens? Check dan hier alle informatie over de Instagramcursus Maaltijdplannen. Met elkaar aan de slag, elkaar inspireren en met een persoonlijk plan de deur uit.