Vork in de media

Een-podcast-over-voeding-claudia
Podcast Over Voeding #S01A10 - I'm a Foodie

Podcast Over Voeding #S01A10 Geen stress meer in de keuken door maaltijdplannen, een gesprek met diëtist Claudia Vork

,,Na het luisteren van deze show weet je hoe je stressloos, eenvoudige én gezonde maaltijden op tafel tovert. En in de podcast geven we je een kortingscode, zodat je voor €15,- (i.p.v. €45,-) met de Instagramcursus Maaltijdplannen met Claudia mee kunt doen! Die start maandag 22 maart 2021.”

Claudia- artikel 'Like a pro' in ELLE jan_feb 2021
ELLE magazine, jan/feb 2020

Artikel in ELLE - 'Like a pro'

,,Hoe leer je maaltijdplannen zonder fitgirls te hoeven volgen op social media?Claudia Vork is diëtist, maaltijdplanner en receptontwikkelaar. Haar workshop Maaltijdplannen Met Claudia leert je om bewuster aan de slag te gaan met voeding EenVorkjeMeeprikken.nl

PxPlate - Singapore Hawker
Foodlog (24 juli 2018)

Eet wat duurder, betaal minder aan de dokter.

,,Je kunt beter iedere dag als preventie een paar dollars investeren in je lijf, dan later duizenden dollars voor opname of medicatie als oplapmiddel. Onze naam, PxPlate is daar een knipoog naar. Px is een afkorting voor iets persoonlijks op recept.”

Claudia Vork (foto: Remco Zwinkels)
Foto: Remco Zwinkels
AD, Aan Tafel (01 september 2018)

Recepten op maat in een persoonlijk dieet: 'Mensen houden van lekker eten'

,,Diëten zonder zout, laag in verzadigd vet of zonder koolhydraten; het is slechts een greep uit de beschikbare diëten. Maar mensen houden van lekker eten en tijdens het dieet moet dat niet anders zijn. Daarom moet je niet kijken naar wat wordt weggelaten, maar naar waar je een recept mee kunt verrijken.’’

Claudia Vork
Joke Korving / Den Haag Centraal (6 oktober 2018)

'Een maaltijd zonder zout, zonder veel calorieën of vet hoeft niet saai te zijn.'

“Maar als mensen geen tijd of zin hebben om zelf te koken , doe ik het.” Daarnaast adviseert zij bedrijven die gezonde maaltijden in hun restaurants willen serveren. Ook geeft zij leefstijladviezen wanneer concerns hun medewerkers een programma willen aanbieden.

custom-icon
Vragen?

Laat me weten welke vragen jij hebt over voeding! Ik help je graag met een persoonlijke en praktische aanpak, zodat jij (weer) topfit van je drukke leventje kunt genieten! Plan gewoon een gratis kennismaking in.