Review deelnemer Instagram cursus Maaltijdplannen met Claudia

bakplaat groente in de oven
+

Ik zag het net pas, terwijl ze het al eerder had ingevuld. Ik checkte nog even of er iets nieuws was binnengekomen zo net voor het weekend en jawel. Zo ga ik nóg lekkerder het weekend in. Hieronder lees je de review van één van de deelnemers van de Instagram cursus Maaltijdplannen met Claudia. Een aantal andere reviews + alle informatie over de volgende editie van de cursus, vind je via deze link.

promotie instagram cursus maaltijdplannen met claudia i am a foodie
Ben jij er bij op maandag 13 juli? Koop nu je kaartje met korting!

Review van een deelnemer van de cursus

Wat vond je goed aan deze cursus?

“De opbouw, de gehele aanpak: ik snap nu precies waarom het me nooit eerder lukte. Het ‘waarom’ en ‘wat’ is enorm belangrijk, en op meerdere momenten gewoon wat tijd reserveren om te plannen en meer gericht te zoeken, in plaats van meteen de keuken in willen duiken of in de supermarkt ‘even in gedachten een plan willen maken’ en dan thuis compleet vastlopen omdat er niets van klopte.. Blij dat ik nu weet hoe ik kan beginnen en er een succes van kan maken!”

Wat heb jij veranderd in je maaltijdplannen n.a.v. de cursus?

“Nog steeds vind ik het lastig om er voor te gaan zitten, de gewenning aan die nieuwe gewoonte is er nog niet, zeker als de week niet gaat zoals gepland. Wel lukt het steeds beter om wat efficiënter te kopen/koken, dat ik alvast de ene avond iets extra ergens van maak, en alvast bedenk waarmee ik dat de dag er na makkelijk kan combineren als ik minder tijd heb. Veel minder last-moment improviseren. Bewustwording is denk ik het begin van alle succesvolle veranderingen.”

Heb je nog suggesties voor andere onderwerpen voor een cursus?

“Hmm.. Ik ben vast niet de enige die niet ‘alles uit z’n apparaten haalt’, met de snijschijven voor m’n keukenmachine kan ik zeker veel meer dan snijboontjes een spitskool snijden, en het voelt alsof ik ook veel meer met de oven kan dan taart en ovenschotels maken. Ik zou bijvoorbeeld nooit zelf op het idee gekomen zijn om groenten in de oven te roosteren om in en stamppot te verwerken, heerlijk! We hebben al een hoop tips gekregen op dit vlak, maar dat kan nóg uitgebreider.”

Herken je jezelf in één van de deelnemers die we uitlichten tijdens de cursus?

“Ja. Ik woon samen met mijn vriend, kon me wel vinden in Linda’s ideeën wat betreft meer vegetarisch en snel makkelijk. Ook Marissa had herkenbare punten, aangezien m’n vriend iets andere wensen heeft dan ik, en ik toch graag met één keer koken overal rekening mee kan houden.”

Kun je jouw bevindingen samenvatten?

“Er komt zo veel meer bij maaltijdplannen kijken dan een agenda en een boodschappenlijstje.. Geen wonder dat ik er zelf nooit uit kwam! Besef wat je wilt bereiken en wat belangrijk voor je is: je krijgt van Claudia de handvatten aangereikt hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

Vol slimme ideeën waar ik nooit zelf op gekomen zou zijn, en lekkere inspiratie. Je hoeft niet alles anders te gaan doen, kijk naar wat wel kan en waar je haalbare verbeteringen kunt maken.

Heerlijk om iets van Claudia te leren, ze weet waar ze het over heeft, en haar enthousiasme is aanstekelijk! Ik heb er vertrouwen in dat het me zelf gaat lukken, ik zie al stukjes vooruitgang (in eigen tempo) en ben blij met wat ik heb geleerd. Gewoon de cursus doen zou ik zeggen!”

Sandra

Twijfel niet langer

Koop hier jouw ticket

Doe ook mee! De volgende editie start op 13 juli. Na deze cursus:

  • heb je meer plezier in koken
  • eet je gevarieerder
  • loop je niet (meer) achter de feiten aan
  • bespaar je dagelijks kostbare tijd
  • weet je wat gezond is voor jou en wat niet
  • zorg je beter voor je lijf en tegelijkertijd voor onze planeet
  • heb je iedere dag weer lekker eten zonder saaie herhalingen en/of gezeur aan tafel

Lees alle info op de website van I am a Foodie en koop daar je kaartje (met korting, zie code hieronder).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.