2020 vol energie, je verdient het

Claudia Vork - missie gezond en duurzaam eten
+

Ik was deze brief aan het typen en toen dacht ik: “Dit wordt weer helemaal niks”. Dit is het niet. Weetje waarom? Omdat het helemaal niet klonk zoals ik ben. En omdat het weer bestempeld kon worden als ‘gezeur’, ‘overdreven’ en ‘betweterig’.

Gedver nee. Het is het einde van het jaar. We hebben allemaal kneiterhard gewerkt, het hele jaar ons best gedaan met werk, eten, bewegen, liever zijn voor de aarde en onze relaties (vrienden, familie, liefjes). Laten we het jaar gewoon gezellig afsluiten. Lange tafel, leuke mensen, lekker eten.

Nee, dat neemt niet weg dat ik me ongelofelijk zorgen maak over onze planeet. En ook niet dat ik het vervelend vind om mensen om me heen te zien (of verhalen te horen van mensen) die strugglen met de gezondheid en ik diegenen zoveel meer energie & fitheid toewens. Maar: we zouden het gezellig houden. 

En om het verhaal positief in te steken, ga ik je vertellen hoe ik mijn missie (daarover zo meer) ga vormgeven komend jaar. Na het lezen van deze laatste nieuwsbrief van het jaar weet jij wat je van mij kunt verwachten én waar ik jouw hulp bij nodig heb. Die wereld redden kunnen we natuurlijk niet alleen.

Mijn missie: iedereen die hélemaal klaar is met hoofdpijn, buikpijn, slap lijf, moe zijn, sporten uitstellen, drukte in het hoofd rondom het eten (koken), dagelijkse supermarkttripjes, complete inspiratieloosheid, gezeur aan tafel en tijdgebrek -> meer structuur leren aanbrengen in de dagelijkse maaltijd, zodat je dagelijks een kleurrijke, gezonde, energie-opleverende, creatieve, lekkere, wereldreddende pot op tafel zet en ondertussen gewoon eindelijk eens met plezier kookt en je tijd over hebt voor leuke, spontane dingen. Kon het ook korter? Mand!

Claudia Vork - missie gezond en duurzaam eten
I need you! Help jij mij mee met de missie!?

Hoe dan? Van mij kun je de volgende dingen verwachten: 

Met deze tips ga jij lekker eten, minder weggooien, minder tijd kwijt zijn in de keuken en beter het onderscheid kunnen maken in fabeltjes, hypes en echt kloppende info over eten.

  • Een aantal keer per maand een makkelijk & handig recept op de blog

Je vindt hier dan gerechten die je van tevoren kunt maken en later kunt eten (denk aan: zondag koken, maandag uit werk meteen eten) of manieren waarop je 2 gerechten tegelijk kunt koken, zodat je niet 2 keer alles uit de kast hoeft te halen of af te wassen.

Ik nodig je uit aan tafel met allerlei andere lieve en gezellige mensen die tegen hetzelfde probleem aan lopen: geen zin in koken, wél goed willen eten. Na zo’n inspiratievolle avond ga je met een stappenplan de deur uit en heb je zo’n hoop aan persoonlijke adviezen gekregen dat je er de wereld mee aan kunt. Jij leert hoe het voor jou het beste werkt, je buuf hoe het voor háár het beste werkt.

  • Een traject waarin je álle punten rondom eten met me aanpakt. 

Op jouw tijd meer verdieping en een persoonlijk plan om af te zijn van ‘morgen ga ik écht beginnen’. Je kunt eindelijk aan de bak met de dingen waar jij al jaren tegenaan loopt. Je gaat onderzoeken welke voeding nou het beste bij jouw lijf en levensstijl past. Je verandert van couch potato naar een mens die goed in zijn/haar vel zit. Je gaat aan de slag met een professional en hoeft niet meer te luisteren naar de adviezen van Jannie, je weet wel, die tante van de buurvrouw van je neef.

Wat ik van jou verwacht?

Dat je eens duidelijk aan jezelf vraagt: “Ben ik er klaar voor?” Waarschijnlijk nooit. De makkelijkste weg = en blijft altijd die waar je al op zit. Wordt 2020 het jaar waarin je denkt: “en nouuuwww is het genoeg. Ik ga ervoor!”

Dan ga ik je wat leuks vertellen

Dat hele verhaal positief insteken, resulteert namelijk in een vrij belachelijk aanbod. Je kunt het persoonlijke traject namelijk… tromgeroffel… gaan volgen… tromgeroffel… voor de HELLUFT van de prijs! Holy moly! Dat betekent dat jij na 3 maanden die ‘ik gun het mezelf-versie van jezelf’ bent. Ik ben nú in een goede bui, dus ik zou zeggen: profiteer ervan. Je hoeft allesbehalve meteen aan de slag: thank god no, laat ons gewoon even gezellig die feestdagen vieren. Ja tochh.

Als je vóór 7 januari beslist te gaan starten, mag je dat doen voor een prijs van €738,50 in plaats van €1477,- (exclusief BTW). Ik zei het toch, een belachelijk aanbod 😉 Stuur me een mail als je graag alles op een rijtje van me krijgt wat het idee is (dit is 100% vrijblijvend, ik ga je echt niet opzadelen met gedoe). Stel daarin meteen jouw meest dringende vragen, dan beantwoord ik die met ongelofelijk veel liefde voor je.

Dit was het.

Ik hoop dat je met me mee gaat op missie. Dat kan in alle vormen en maten. Laat me zo nu en dan eens weten wat jij allemaal meemaakt en leert. Of jij nog fijne tips hebt voor mij om duurzamer te leven. Welke recepten lekker zijn, etc. Ik word er in ieder geval hartstikke blij van.

Samen redden we die wereld wel. Maar nu hup, eerst lekker feest vieren met alle lieve mensen om je heen! We spreken elkaar in het nieuwe jaar. Hej, dat rijmt. KUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *